Ultimele Informații:
  1. Momentan există promoţii active. Te invităm să explorezi website-ul nostru şi să afli mai multe despre noi.

Despre RB


RB este cel mai mare producător mondial de produse de curățat și igienă. Activând în peste 60 de țări, RB are sedii în Marea Britanie, Singapore, Dubai și Amsterdam și vânzări în peste 200 de țări. Compania are peste 37.00 de angajați în întreaga lume.

În orice minut al fiecărei zile, într-una una din cele 60 de țări, vom fi în căutarea unei modalități mai bune de a oferi oamenilor soluții inovatoare pentru o viață mai sănătoasa și familii mai fericite.

Cu scopul de a oferi soluții inovatoare pentru o viață mai sănătoasa și familii mai fericite, RB este în topul celor 20 de companii listate la Bursa din Londra. În prezent, pe plan global, este numărul 1 sau numărul 2 în majoritatea categoriilor sale în rapidă creștere, impulsionată de un excepțional grad de inovație.

Alimentată de un nou tip de talente care fuzionează curiozitatea intelectuală cu angajamentul pentru cele mai înalte standarde de calitate, RB dorește să redefinească lumea consumatorilor de sănătate și igienă. Oamenii și cultura RB se află în centrul succesului companiei. Cu o determinare intensă de a reuși și o dorință de a depăși în orice domeniu, inclusiv în sustenabilitatea prin care compania vizează o reducere cu o treime a apei, reducerea cu o treime a carbonului, compania dorește să obțină o treime din veniturile sale nete cu produse mai durabile până în 2020. Este, de asemenea, cel mai mare partener global al organizației caritabile „Salvați Copiii„, cu o nouă viziune asupra acestui parteneriat de a reduce radical al doilea cel mai mare criminal din lume al copiilor sub cinici ani, diareea. RB dorește să îmbunătățească comportamentul de sănătate și igienă a peste 200 de milioane de oameni.

RB nu este doar una dintre cele mai mari companii de sănătate și igienă din lume, este compania care schimbă regulile jocului.

ISTORIC

Pentru o companie cu o viteză de producție și comercializare atât de mare, este surprinzător pentru unii dintre noi să aflăm ca istoria acesteia se extinde peste 150 de ani de inovație pe piața globală de consum. Cu o moștenire germană și engleză, direcția companiei RB pentru performanța financiară și responsabilitate socială, astăzi poate fi văzută de la bunul început – așa cum este expusă în această cronologie. 


2000

În Noiembrie, RB achiziționează Tiga Roda – o companie indonesiană a cărei producție viza tratarea insecticidelor. 

În Martie, RB achiziționează Oxy, o marcă lider în produse de uz casnic în Korea.


2001

În aprilie, RB lichidează afacerea neesențială, producătoare de brichete.

În August, RB lichidează Dr. Becher, o afacere neesentială.2002

RB câștigă interes minoritar excepțional în India și Sri Lanka.

2005

Cillit Bang se lansează pe piață în 68 de țări pe parcusul unui singur an.

2006

RB achiziționează Boots Healthcare International la prețul de 1,926 millioane de lire sterline, penetrând o nouă platformă în domeniul atractiv al comercializării de ghișeu în domeniul pieței de sănătate. 

2007

Marca Vanish ajunge pe locul 1 în lume! De la lasarea lui în Marea Britanie în 1999, Vanish ajunge lider de piață în 75% din cele 57 de țări în care produsul se comercializează.

Air Wick Freshmatic se lansează și dezvoltă astfel un nou segment de piață pe linia spray-urilor de uz casnic.

2008

RB finalizează achiziționarea lui Adams Respiratory Therapeutics Inc., permițându-le să penetreze piața farmaceutică fără prescripție medicală a Statelor Unite cu marca Mucinex – evident siropul No.1 în remedierea tusei pe piața SUA.

2009

RB lansează noua identitate corporatisă. Modernă și îndrăzneață, aceasta reflectă spiritul și profesionalismul companiei RB: Forță de dincolo de marcă.

2010

RB finalizează achiziționarea a SSL International și adaugă Durex și Scholl listei lor de Powerbrands.

2011

Bart Becht renunță la titlul de CEO după o perioadă mai lungă de zece ani. Este înlocuit de Rakesh Kapoor.

Viziune si Valori

Viziunea noastră este o lume în care oamenii sunt mai sănătoși și trăiesc mai bine.

Scopul nostru este de face diferența, oferindu-le oamenilor soluții inovatoare pentru o viață mai sănătoasă și familii mai fericite.

Health Hygiene Home


Valorile Noastre

Valorile Noastre

Realizări

Noi nu tindem spre scopuri înalte, tindem către superperformanţă.

Spirit antreprenorial

Îndrăzneala de a fi diferit, prin asumarea de riscuri calculate.

Parteneriat

Canalizarea de relații pentru superperformanță.

Proprietate

Facem orice este nevoie pentru a câștiga.Vezi mai multe detalii pe rb.comTe rugăm citește termenii și condițiile legale & politica noastra de confidențialitate. Harta Site