Ultimele Informații:
  1. Momentan există promoţii active. Te invităm să explorezi website-ul nostru şi să afli mai multe despre noi.

Despre RB


RB este cel mai mare producător mondial de produse de curățat și igienă. Activând în peste 60 de țări, RB are sedii în Marea Britanie, Singapore, Dubai și Amsterdam și vânzări în peste 200 de țări. Compania are peste 37.00 de angajați în întreaga lume.

În orice minut al fiecărei zile, într-una una din cele 60 de țări, vom fi în căutarea unei modalități mai bune de a oferi oamenilor soluții inovatoare pentru o viață mai sănătoasa și familii mai fericite.

Cu scopul de a oferi soluții inovatoare pentru o viață mai sănătoasa și familii mai fericite, RB este în topul celor 20 de companii listate la Bursa din Londra. În prezent, pe plan global, este numărul 1 sau numărul 2 în majoritatea categoriilor sale în rapidă creștere, impulsionată de un excepțional grad de inovație.

Alimentată de un nou tip de talente care fuzionează curiozitatea intelectuală cu angajamentul pentru cele mai înalte standarde de calitate, RB dorește să redefinească lumea consumatorilor de sănătate și igienă. Oamenii și cultura RB se află în centrul succesului companiei. Cu o determinare intensă de a reuși și o dorință de a depăși în orice domeniu, inclusiv în sustenabilitatea prin care compania vizează o reducere cu o treime a apei, reducerea cu o treime a carbonului, compania dorește să obțină o treime din veniturile sale nete cu produse mai durabile până în 2020. Este, de asemenea, cel mai mare partener global al organizației caritabile „Salvați Copiii„, cu o nouă viziune asupra acestui parteneriat de a reduce radical al doilea cel mai mare criminal din lume al copiilor sub cinici ani, diareea. RB dorește să îmbunătățească comportamentul de sănătate și igienă a peste 200 de milioane de oameni.

RB nu este doar una dintre cele mai mari companii de sănătate și igienă din lume, este compania care schimbă regulile jocului.

ISTORIC

Pentru o companie cu o viteză de producție și comercializare atât de mare, este surprinzător pentru unii dintre noi să aflăm ca istoria acesteia se extinde peste 150 de ani de inovație pe piața globală de consum. Cu o moștenire germană și engleză, direcția companiei RB pentru performanța financiară și responsabilitate socială, astăzi poate fi văzută de la bunul început – așa cum este expusă în această cronologie. 


1823

S-a fondat compania Benckiser de către Johann A. Benckiser. 
Afacere de mare căutare derivată din chimicale industriale.

1840

Issac Reckitt închiriază, apoi ulterior cumpără (în 1848) o moară de amidon în Hull.
Diversifică producția pe piața produselor domestice; devine faimos pentru amidon, produse de albire și plumb pentru slefuire.


1862

Issac Reckitt încetează din viață la vârsta de 70 de ani. Afacerea este preluată de către cei trei fiii ai săi.

1882

1888

Reckitt&Sons s-a lansat în Bursa de la Londra.

Viziune si Valori

Viziunea noastră este o lume în care oamenii sunt mai sănătoși și trăiesc mai bine.

Scopul nostru este de face diferența, oferindu-le oamenilor soluții inovatoare pentru o viață mai sănătoasă și familii mai fericite.

Health Hygiene Home


Valorile Noastre

Valorile Noastre

Realizări

Noi nu tindem spre scopuri înalte, tindem către superperformanţă.

Spirit antreprenorial

Îndrăzneala de a fi diferit, prin asumarea de riscuri calculate.

Parteneriat

Canalizarea de relații pentru superperformanță.

Proprietate

Facem orice este nevoie pentru a câștiga.Vezi mai multe detalii pe rb.comTe rugăm citește termenii și condițiile legale & politica noastra de confidențialitate. Harta Site