Ultimele Informații:
  1. Momentan există promoţii active. Te invităm să explorezi website-ul nostru şi să afli mai multe despre noi.

Despre RB


RB este cel mai mare producător mondial de produse de curățat și igienă. Activând în peste 60 de țări, RB are sedii în Marea Britanie, Singapore, Dubai și Amsterdam și vânzări în peste 200 de țări. Compania are peste 37.00 de angajați în întreaga lume.

În orice minut al fiecărei zile, într-una una din cele 60 de țări, vom fi în căutarea unei modalități mai bune de a oferi oamenilor soluții inovatoare pentru o viață mai sănătoasa și familii mai fericite.

Cu scopul de a oferi soluții inovatoare pentru o viață mai sănătoasa și familii mai fericite, RB este în topul celor 20 de companii listate la Bursa din Londra. În prezent, pe plan global, este numărul 1 sau numărul 2 în majoritatea categoriilor sale în rapidă creștere, impulsionată de un excepțional grad de inovație.

Alimentată de un nou tip de talente care fuzionează curiozitatea intelectuală cu angajamentul pentru cele mai înalte standarde de calitate, RB dorește să redefinească lumea consumatorilor de sănătate și igienă. Oamenii și cultura RB se află în centrul succesului companiei. Cu o determinare intensă de a reuși și o dorință de a depăși în orice domeniu, inclusiv în sustenabilitatea prin care compania vizează o reducere cu o treime a apei, reducerea cu o treime a carbonului, compania dorește să obțină o treime din veniturile sale nete cu produse mai durabile până în 2020. Este, de asemenea, cel mai mare partener global al organizației caritabile „Salvați Copiii„, cu o nouă viziune asupra acestui parteneriat de a reduce radical al doilea cel mai mare criminal din lume al copiilor sub cinici ani, diareea. RB dorește să îmbunătățească comportamentul de sănătate și igienă a peste 200 de milioane de oameni.

RB nu este doar una dintre cele mai mari companii de sănătate și igienă din lume, este compania care schimbă regulile jocului.

ISTORIC

Pentru o companie cu o viteză de producție și comercializare atât de mare, este surprinzător pentru unii dintre noi să aflăm ca istoria acesteia se extinde peste 150 de ani de inovație pe piața globală de consum. Cu o moștenire germană și engleză, direcția companiei RB pentru performanța financiară și responsabilitate socială, astăzi poate fi văzută de la bunul început – așa cum este expusă în această cronologie. 


1932

A fost cumpărată compania Harpic Lavatory Cleaners. O idee care a schimbat benefic demersul companiei Reckitt & Sons, odată cu decizia de a comercializa bactericidul Dettol, aprobat medical.
 S-a lansat pe piață Dettol.


1938

Reckitt & Sons fuzioneazp cu J&J Colman, ca ulterior să devină Reckitt & Colman Ltd.

1943

Air Wick se lansează în SUA.

1953

Finalizează lansarea pe piață a spălătoarelor de vase automatice, în Statele Unite.

1954

Compania Chiswick Polish Company fuzionează cu Reckitt & Colman Ltd.

1956

Benckiser diversifică producția pe piața consumeristă și produse de curățenie industrială. În același an, Benckiser lansează Calgon, produs anti-calcar.

1972

Se lansează Vanish Stain Removal Bar, un produs pentru îndepărtarea petelor de pe textile sub formă de săpun.

1982

Benckiser continues its expansion into consumer goods via acquisitions and divestitures and in 1985 acquires St. Marc S.A, France.

1985

Reckitt & Colman cumpără produsele Airwick.

1991

Benckiser începe expansiunea sa în Europa de Est.

1996

Benckiser continuă extinderea în țările baltice, Belarus, China și Israel.

1999

Reckitt & Colman și Benckiser fuzionează și devin RB – marca No.1 în lume de produse de curățenie domestică.

Viziune si Valori

Viziunea noastră este o lume în care oamenii sunt mai sănătoși și trăiesc mai bine.

Scopul nostru este de face diferența, oferindu-le oamenilor soluții inovatoare pentru o viață mai sănătoasă și familii mai fericite.

Health Hygiene Home


Valorile Noastre

Valorile Noastre

Realizări

Noi nu tindem spre scopuri înalte, tindem către superperformanţă.

Spirit antreprenorial

Îndrăzneala de a fi diferit, prin asumarea de riscuri calculate.

Parteneriat

Canalizarea de relații pentru superperformanță.

Proprietate

Facem orice este nevoie pentru a câștiga.Vezi mai multe detalii pe rb.comTe rugăm citește termenii și condițiile legale & politica noastra de confidențialitate. Harta Site