Ultimele Informații:
  1. Momentan există promoţii active. Te invităm să explorezi website-ul nostru şi să afli mai multe despre noi.

Responsabilitate sociala

Viziunea noastra despre sustinerea mediului inconjurator

COMUNITĂȚI MAI SĂNĂTOASE – Îmbunănătățim sănătatea și igiena comportamentală prin utilizarea produselor și parteneriatelor noastre.

DESIGN ÎMBUNĂTĂȚIT – Creăm produse care folosesc atât mai puțină apă, energie și ambalare cât și mai multe ingrediente durabile.

PRODUCȚIE ÎMBUNĂTĂȚITĂ – Reducem deșeurile producțiilor noastre, ne conformăm standardelor sociale și avem grijă de sănătatea semenilor noștri.
 

Am realizat un progres remarcabil pentru scopurile prestabilite ale anului 2020 în ceea ce privește îngrijirea mediului: să micșorăm utilizarea apei și deșeurilor de carbon a produselor noastre cu o treime și o treime din profitul nostru net să provină din produse durabile.

În 2013 am reușit să reducem 9% din utilizarea totală a apei pe fiecare doză, 7% reducere totală a deșeurilor pe fiecare doză, 230 de millioane de lire sterline din profitul net anual pe 2013 a provenit din produse durabile. 

Afaceri precum RB au reponsabilități mai presus de rezultate și rolul nostru important. Parteneriatul nostru cu „Salvați Copiii„ a început în urmă cu peste zece ani. Am lansat noua noastră ambiție odată cu „Salvați Copiii„, aceea de a opri moartea copiilor prin diaree. 

Abordarea noastra

Abordarea noastra

Ne aflăm în mijlocul procesului de creație al unei forțe noi care are ca scop principal sănătatea consumatorului și insistăm pe caracteristici care ne vor permite să îmbunătățim sănătatea și igiena a sute de milioane de oameni din toată lumea.

Camine mai fericite

Camine mai fericite

La RB depunem eforturi constante să găsim noi modalități pentru îmbunătățirea produselor noastre, inclusiv impactul pe care acestea îl au asupra vieții oamenilor și a mediului înconjurător. Ideea este că oameni pot face o mare diferență prin schimbări mici în viața lor de zi cu zi – cum este de exemplu spălatul vaselor.

Salvati Copiii

Salvati Copiii

Parteneriatul nostru cu “Salvați Copiii” datează din 2003. Incepand cu anul 2003, am acumulat 11 milioane lire sterline - aceasta extraordinara realizare ne-a permis sa ajutam mai mult de un milion de copii.

Plantam pentru viitorul nostru

Plantam pentru viitorul nostru

Copacii RB reprezintă proiectul și ambiția noastră de a echilibra balanța emisiilor de gaze nocive. Am plantat aproape 6.15 milioane de copaci până în prezent. Scopul nostru este să plantăm 10 milioane de copaci pana in 2016.


Vezi mai multe detalii pe rb.comTe rugăm citește termenii și condițiile legale & politica noastra de confidențialitate. Harta Site